Kırgız Cumhurbaşkanından Türkel Yayın Grubu Genel Başkanına Fahri Unvan

Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Ülke kalkınmasına önemli katkılarda bulunan Kırgızistanlılar ödüllendirildi.

Kırgızistan Devlet Başkanı Sadır Caparov, ülkenin sosyo-ekonomik, entelektüel ve kültürel potansiyelinin gelişimine önemli katkılarda bulunan ve mesleki faaliyetlerinde yüksek sonuçlar elde eden vatandaşlara devlet ödülleri takdim etti.

Ödüller kültürel şahsiyetler, öğretmenler, ekonomistler, inşaatçılar, sağlık sistemi çalışanları, kamu hizmeti, yerel yönetim, iletişim, fiziksel kültür ve spor, tarım, kamu kuruluşlarının temsilcileri, medya çalışanları ve daha birçok kişiye verildi.

Devlet başkanı konuşmasında, asker, tarım veya enerji mühendisi, kamu hizmeti çalışanı veya gazeteci olsun her dürüst çalışanın toplumun gelişmesine katkıda bulunduğunu vurguladı.

Sadır Caparov, yurttaşları, devleti başarıyla geliştirmeyi ve toprağı kurtarmayı mümkün kılacak birlik ve uyumu güçlendirmek için birlikte çalışmaya çağırdı.

Ayrıca, Medya Holding Piramit Genel Müdürü Dooronbek Adakhanov Cumhurbaşkanı tarafından Fahri Belgeye sahip oldu.

Türkel Yayın Grubu Genel Başkanı, Piramit tv kanalının Dostluk Köprüsü programının yazarı ve sunucusu Höküme Halilova, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın kararıyla Kırgız Cumhuriyeti’nin Onurlu Kültür İşçisi Fahri unvanını aldı.

Dooronbek Adakhanov ve Höküme Halilova şahsında, tüm ödül sahiplerini tebrik ediyoruz.

Bişkek (Golden Bridge News).

 

reklam

FACEBOOK YORUMLARI

YORUMLAR