" />

Hulusi Kılıç: “Mutluyuz, xoşbextik ve huzurluyuz”

Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

“İnformasiya Cephesinde kitabımızın satışından elde edilen önemli miktarda para-pul bugün (14/7/2021) Karabağ Şehit ve Gazilerininin ailelerine yardım için oluşturulan Yaşat Fondunun banka hesabına yatırıldı. Fondun Başkanı Elvin bey bu yardım için duyduğu memnuniyeti bildirdi. . Ayda bir miktar daha kitap satıp elde edilen geliri fondun hesabına yatıracağım”.
Bu sözləri Türkiyənin sabiq səfiri, azərbaycanlıların sevimlisi Hulusi Kılıç Agsaqqallar.com saytına açıqlamasında deyib.
“Uluslarası Türk Kültür ve Mirası Vakfında üst düzey yetkililerinin davetli olduğu mükemmel bir tanıtım programı düzenleyen Vakfın Başkanı, Büyükelçi/sefir değerli dostum Günay Efendiyeva’ya ve çalışanlarına,
Kitabın hazırlanmasında, basılmasında büyük emeği geçen Genç Yazar ve TURKMEDİA.AZsaytının sahibi, Danışmanım Günel Yaz’a teşekkür ederim.
Ayrıca kitap satın alarak Yaşat Fonduna katkıda bulunan dostlara şükran duygularımı ifade etmek isterim.
Yine bize mekanını ve gönlünü açan Azerkitab Evi sahibi Sabır Hasanov ve ekibine teşekkür ederim”-deyən sayın  Hulusi bəy 44 günlük Vətən Müharibəsinin getdiyi hər dəqiqə azərbaycanlıların yanında olmuşdur.

reklam

FACEBOOK YORUMLARI

YORUMLAR